Menu

Over mij

Mijn naam is Leontine en ik ben graag creatief bezig in mijn vrije tijd. Naast mijn fulltime baan, op het hoofdkantoor van een supermarktketen, vind ik het heerlijk om tot rust te komen in mijn atelier. Creativiteit heb ik niet van een vreemde. Mijn moeder is ontzettend creatief en heeft elke creatieve hobby wel beoefend. Door het meegaan naar beurzen, open dagen en handwerkwinkels ben ik ook besmet geraakt met het 'virus'. Na te zijn begonnen met kaarten maken en kettingen maken, heb ik uiteindelijk mijn hobby gevonden. Ik ben momenteel druk bezig met haken!

Ontstaan
Lapjesdief is in 2012 begonnen met de verkoop van handgemaakte producten, zoals memoborden, pannenlappen, vlaggenlijnen enz. Allereerst met een klein assortiment stofjes, lintjes en bandjes ging ik aan de slag voor klanten die een gepersonaliseerd product wilde hebben als (geboorte)cadeau of voor op de kinderkamer. Dit heeft mij heel veel voldoening gegeven als ik een klant blij kon maken met een handgemaakt product van Lapjesdief. Wegens tijdgebrek heb ik moeten besluiten te stoppen met de handgemaakte producten, maar heb ik er wel voor gekozen door te gaan in de creatieve wereld. 
Op 1 januari 2016 heb ik besloten Lapjesdief een nieuwe inhoud te geven, door middel van een nieuw logo, nieuwe website en nieuwe producten. Lapjesdief verkoopt nu hobbymaterialen, online en op markten, voornamelijk voor het haken en naaien. Je kan hierbij denken aan haakgaren, haaknaalden, haakaccessoires, stoffen, linialen, enz. 

Lapjesdief is actief op Facebook. Klik hier voor de pagina. 

 

 

 

© 2015 - 2017 Lapjesdief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel